Blog

Nieuwe familiereizen 2018

Werkende vietnamese vrouw tijdens familiereis Vietnam

We gaan weer bijna het nieuwe jaar in en dit betekent dat er ook weer veel nieuwe reizen in het aanbod bij veel reisorganisaties. Veel reisaanbieders hebben hun aanbod weer helemaal op orde en bieden weer prachtige mooie en avontuurlijk familiereizen voor 2018. Ook wij hebben het hele aanbod aan gezinsreizen voor 2018 helemaal op orde zodat je ook de nieuwe reizen van deze aanbieders bij Familierondreizen.nl kunt vergelijken. Hieronder een overzicht met aanraders voor reizen met kinderen in 2018.

Familiereis Thailand in 2018

We hebben ten opzichte van 2017 een groter aanbod aan familiereizen Thailand op de website staan. Een familiereis Thailand is al jaren erg populair bij zowel volwassenen als kinderen. Thailand heeft natuurlijk veel te bieden op gebied van cultuur, natuur en de mensen zijn erg gastvrij. Je kunt tijdens een gezinsrondreis Thailand steden als Bangkok, Chiang Mai en Lampang bezoeken. Totaal verschillende steden met ieder een eigen gezicht. Maar ook andere culturele activiteiten in Thailand kan voor het hele gezin erg interessant zijn. Zo kun je samen met de kinderen het Sukothai National Park bezoeken waar je interessante tempelruïnes kunt bekijken en makkelijk in contact komt met de lokale bevolking. Vooral in het zuiden van Thailand vind je leuke witte stranden waaronder Ao Nag Beach in Krabi en het prachtige Sairee Beach op het eilandje Koh Tao. Hieronder een overzicht van een aantal aantrekkelijke gezinsreizen naar Thailand in 2018.

[displayProduct id=”2527″]

Familiereis Indonesië in 2018

Voor 2018 zijn er volop familiereizen naar Indonesië beschikbaar. Een leuke avontuurlijke bestemming die je natuurlijk niet mag missen. Tijdens een familiereis Indonesië kun je aan veel afwisselde activiteiten deelnemen. Je kunt samen met de kinderen een avontuurlijke tocht maken op een olifant, een fietsttocht maken op Java, vulkanen bezoeken, oerang oetangs bekijken op Sumatra of gewoon lekker aan het strand liggen op Bali. Zo is er veel te doen en te beleven tijdens een gezinsrondreis Indonesië. Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Bekijk hieronder het overzicht.

[displayProduct id=”2564″]

Familiereis Costa Rica in 2018

Net als in 2017 zijn er in het nieuwe jaar 2018 ook weer prachtige familiereizen Costa Rica beschikbaar. Mooie reizen met veel afwisselende activiteiten naar dit kleurrijke Midden-Amerikaanse land. Wil je samen met de kinderen een avontuurlijke tocht door een regenwoud maken? In het reisaanbod voor Costa Rica worden veel verschillende tochten aangeboden. Zo kun je een paardrijdtochten en mountainbiketours combineren met heerlijke stranddag op de witte stranden van Playa Carillo. Tijdens deze tochten komt je allerlei diersoorten tegen zoals schilpadden, krokodillen, felgekleurde gifkikkers en nog veel meer. Costa Rica heeft alles om jou en gezin een onvergetelijk reis te bezorgen!

[displayProduct id=”2568″]

Familiereis Italië in 2018

Italië is het perfecte land om samen met de kinderen een rondreis te maken. Je hebt er veel cultuur, natuur, zon en strand en natuurlijk heerlijk eten. Je kunt een familiereis Italië makkelijk combineren met stedentrip en strandvakantie. Maar niet alleen het binnenland is interessant om tijdens een gezinsrondreis Italië te boeken ook de eilanden zijn een bezoek meer dan waard. Op Sicilië vind je natuurlijk de prachtige eeuwenoude stadjes, imposante Etna en de schilderachtige vissersdorpjes en op Sardinië kun je na een lange gezinreis heerlijk genieten op kleine strandjes verborgen in baaien. Ook het aanbod voor 2018 voor familierondreizen naar Italië zit weer vol verrassingen. Bekijk hieronder het aanbod voor familiereizen Italië.

[displayProduct id=”2590″]

Tot slot: 2018 wordt een fantastisch reisjaar

Met de groeiende economie hebben we weer meer te besteden en kunnen we weer de wereld ontdekken. Want dat zit natuurlijk in onze genen. Het aanbod van de reisorganisaties heeft hier natuurlijk ook op ingespeeld waardoor we in 2018 nog meer keus hebben uit de mooiste gezinsrondreizen naar avontuurlijke bestemmingen. Wil je alle familierondreizen van 2018 bekijken? Klik op onderstaande button en vergelijk de mooiste familiereizen op onze website.