Familiereizen Verenigde Staten

Familiereis Verenigde Staten

De Vereingde Staten is natuurlijk zeer geschikt om met je kinderen een rondreis te maken. Een veel voorkomende manier om rond te trekken door Amerika is op basis van een fly-drive. Je vliegt dan samen met je gezin naar de Verenigde Staten en trekt dan dwars door Amerika met een gehuurde auto. Maar ook worden er veel georganiseerde familiereizen aangeboden voor gezinnen met zowel jongen kinderen als met pubers.

Zoekfilter om gericht te zoeken naar een familiereis

Bestemmingen
Prijs per persoon
Reisorganisaties
Aantal dagen

Reizen met kinderen door de Verenigde Staten?

Amerika is erg groot dus wordt het moeilijk om het hele land in één familiereis te verkennen. Zo worden er veel reizen naar de Verenigede Staten georganiseerd naar slechts een deel van dit enorme land. Wanneer je met de kinderen een reis boekt naar de westkust is het interessant om steden als San-Fransisco, Los Angeles en Las Vegas te bezoeken.

Aan de oostkunst is de miljoenenstad New York natuurlijk erg interessant. Leuke bezienswaardigheden voor de kinderen zijn hier Broadway, Rockefeller Center en Radio Music Hall. In het zuid-oosten kom je aan in de staat Florida, waarnaar ook veel gezinsreizen worden georganiseerd. Nabij steden als Miami en Key Biscayne vind je mooie uitgetrekte standen waar je met het hele gezin kun relaxen. Verder zij Disneyworld, Seaworld en het John F. Kennedy Space Center natuurlijk leuke uitstapjes voor ieder gezin. Al met al genoeg redenen om een familiereis Verenigde Staten te boeken!

usa

Wat te doen in de Verenigde Staten

Bezoek pretparken:

 • De VS heeft enkele van ’s werelds beste pretparken, zoals Disneyland in Californië, Walt Disney World in Florida, Universal Studios in Orlando, en Six Flags-parken over het hele land. Deze parken bieden talloze attracties en entertainment voor gezinnen.

Nationale parken:

 • Bezoek nationale parken zoals de Grand Canyon, Yellowstone, Yosemite, en Great Smoky Mountains. Geniet van wandelen, kamperen, wild spotten en adembenemende natuurlijke schoonheid.

Leer over geschiedenis:

 • Bezoek historische locaties zoals de Freedom Trail in Boston, Independence Hall in Philadelphia, Gettysburg National Military Park, en het Smithsonian Institution in Washington D.C.

Ontdek grote steden:

 • Verken bruisende steden zoals New York City, Los Angeles, Chicago, en San Francisco. Bezoek iconische bezienswaardigheden, musea en geniet van lokale cuisine.

Stranden:

 • Ontspan op de prachtige stranden van Florida, Californië, Hawaï, of de Outer Banks van North Carolina. Zwem, surf, bouw zandkastelen, en geniet van de zon.

 Doe aan outdooractiviteiten:

 • Geniet van wandelen, fietsen, kajakken, raften en andere buitenactiviteiten in nationale bossen en parken.

Ervaar de cultuur:

 • Woont lokale festivals bij, zoals Mardi Gras in New Orleans, en leer over de diverse culturen in de VS door musea, eten, en muziek.

Proef regionale gerechten:

 • De VS heeft een gevarieerde culinaire scene. Proef regionale gerechten zoals Tex-Mex in Texas, kreeften in New England, of soulfood in het zuiden.

Reis langs schilderachtige routes:

 • Plan een roadtrip over schilderachtige routes zoals de Pacific Coast Highway in Californië, Route 66, of de Blue Ridge Parkway in de Appalachen.

Geniet van live sportevenementen:

 • Bezoek een honkbal-, basketbal- of American football-wedstrijd in een van de stadions.

Leer over inheemse culturen:

 • Verken de geschiedenis en cultuur van de inheemse Amerikaanse volkeren door musea en culturele centra te bezoeken.

Kamperen in de natuur:

 • Geniet van kamperen in de nationale parken of op campings in de VS voor een echte outdoorervaring.

Bezoek nationale monumenten:

 • Er zijn talloze nationale monumenten en gedenktekens die historische en natuurlijke schoonheid markeren, zoals Mount Rushmore en het Statue of Liberty.