Familiereizen Canada

Familiereis Canada vergelijken

In het grote land Canada kun je met jonge kinderen en pubers alle kanten op. Wanneer je een auto huurt kun je één van de vele nationale parken bezoeken zoals Banff National Park. Een excursie naar de Niagara Falls is voor de kinderen natuurlijk een prachtig avontuur, tijdens zo’n excursie kun je ook de stad Toronto bezoeken.

Zoekfilter om gericht te zoeken naar een familiereis

Bestemmingen
Prijs per persoon
Reisorganisaties
Aantal dagen

Canada behoort tot één van de grootste landen ter wereld en heeft een grote diversiteit. Je kunt samen met de kinderen steden bezoeken, tochten maken door verschillende nationale parken, deelnemen aan een actieve vakantie en nog veel meer. Je kunt dit doen door een familiereis te boeken bij een reisorganisatie of een reis zelf samen te stellen met een bijbehorende vliegticket. Er zijn dus veel mogelijkheden voor het maken van een familiereis naar Canada.

Meer Canada

Wat te doen in Canada?

Nationale parken:

 • Canada staat bekend om zijn prachtige nationale parken, waaronder Banff, Jasper, Yoho en Gros Morne. Verken de natuurlijke schoonheid, wandel over wandelpaden en geniet van activiteiten zoals kanoën en wild spotten.

Niagara-watervallen:

 • Bewonder de indrukwekkende Niagara-watervallen, maak een boottocht naar de watervallen en verken de omliggende attracties.

Bezoek steden:

 • Bezoek steden zoals Vancouver, Toronto en Montreal. Verken de culturele bezienswaardigheden, musea en geniet van de diverse keukens.

Walvissen spotten:

 • Ga walvissen spotten aan de kust van British Columbia, Quebec of Nova Scotia. Het zien van deze majestueuze dieren is een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de Rocky Mountains:

 • Verken de majestueuze Rocky Mountains in Alberta, maak een ritje op de Icefields Parkway en bezoek het Columbia Icefield.

Skiën of snowboarden:

 • Als je in de winter reist, biedt Canada fantastische skigebieden zoals Whistler, Lake Louise en Mont Tremblant.

Leer over inheemse culturen:

 • Leer meer over de inheemse culturen van Canada door musea en culturele centra te bezoeken. Overweeg een bezoek aan een powwow voor traditionele dans en muziek.

Geniet van avontuurlijke activiteiten:

 • Canada biedt tal van avontuurlijke activiteiten zoals kajakken, raften, wandelen, ziplining en hondensleeën, afhankelijk van het seizoen.

Maak een avontuurlijke treinreis:

 • Overweeg een schilderachtige treinreis, zoals de Rocky Mountaineer, om te genieten van de ongerepte landschappen.

Bezoek historische sites:

 • Leer over de geschiedenis van Canada door een bezoek te brengen aan historische plaatsen zoals het Fort Garry Hotel in Winnipeg of de oude stad van Quebec.

Wild kamperen:

 • – Voor avontuurlijke gezinnen is wild kamperen een geweldige manier om te genieten van de ongerepte natuur van Canada.