Familiereis Peru vergelijken

Peru is een land met een lange geschiedenis waarbij het vroegere Inca rijk een grote rol speelt. De vele Incaruïnes zijn hier een goed voorbeeld van en deze staan vrijwel altijd bij de reisorganisaties in het reisprogramma bij maken van een familiereis Peru. Maar ook de natuur heeft veel de bieden, in de bergen vind je veel meren, kilometers lange wandelpaden waar je samen met het gezin mooie tochten kunt maken en imponerende vulkanen. Kortom, Peru biedt voor ieder wat wils.

Filter products Bekijk 1 - 8 van 11 reizen
Sorteren
Bestemmingen
Prijs per persoon

Reizen met kinderen door Peru

Lima, de hoofdstad van Peru, is vaak het begin- en eindpunt van een familierondreis door Peru. In deze stad kun je samen met het gezin het Archeologisch Museum bezoeken, hier vind je veel terug van de oude indianen culturen. De stad Arequipa is het uitgangspunt om de vulkaan El Misti te gaan bezichtigen, ook niet ver van deze stad ligt het interessante Santa Catalina klooster, wat een leuke excursie is voor de kinderen. Cuzco, de hoofdstad van het oude Inca rijk mag je natuurlijk niet missen, hoogtepunten in deze oude stad zijn de ruïnes van Sacsayhuaman en Khenkko.

Video’s over Peru

Bestemmingen Zuid Amerika

Machu Picchu - Peru

Informatie

  • Hoofdstad: Lima
  • Inwoners Peru: 32 miljoen
  • Klimaat: Peru kent verschillende klimaten, zoals; koud woestijnklimaat, savanneklimaat en een tropisch regenwoud klimaat
  • Oppervlakte: 1.285.000 km2

Familiereis Peru combineren

Een gezinsreis Peru valt makkelijk te combineren met andere landen. Zo kun je een bezoek aan Peru goed combineren met bijvoorbeeld een familiereis Chili.