Familiereizen Costa Rica

Filter products Bekijk 1 - 10 van 14 reizen
Sorteren
Bestemmingen
Prijs per persoon

Familiereis Costa Rica

Costa Rica, het land van de eeuwige lente, is dankzij de gastvrijheid een prettig land om met het gezin te bezoeken. Costa Rica is zeer geschikt voor familierondreizen, waarbij je in de regenwouden diverse prachtige dieren kunt bekijken. Ook kun je na een familiereis Costa Rica heerlijk uitrusten op één van de mooie witte stranden van Costa rica.

Reizen met kinderen door Costa Rica?

Wanneer je een gezinsreis door Costa Rica maakt begin je vaak in de hoofdstad San José. Hier kun je samen een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het Nacional Museum of aan één van de vele gezellige markten. In het centraal gelegen gebied vind je de vulkaan Irazu en diverse nationale parken. Wanneer je met je gezin naar het zuiden reist kom je veel bananen- en koffie plantages tegen. Ook kun je vanuit dit gebied per boot naar het schiereiland Osa varen waar je het stadje Puerto Jeminez kunt bezoeken. In het Noord-Westen van Costa Rica vind je de meeste stranden. Al met al is er genoeg te beleven in Costa Rica tijdens één van de vele familiereizen die worden aangeboden.

Video’s over Costa Rica

Bestemmingen Zuid Amerika

Costa Rica

Informatie

  • Hoofdstad: Costa Rica
  • Inwoners Costa Rica: 4,8 miljoen
  • Klimaat: Costa Rica kent verschillende klimaten, zoals; een zeeklimaat, hooggebergteklimaat. en een subtropisch klimaat
  • Oppervlakte: 51.100 km2

Familiereis Costa Rica combineren

Een gezinsreis Costa Rica valt makkelijk te combineren met andere landen. Zo kun je een bezoek aan Costa Rica goed combineren met bijvoorbeeld een familiereis Ecuador.