Familiereis IJsland vergelijken

Maak samen een onvergetelijke familiereis naar IJsland. Bezoek met het hele gezin interessante bezienswaardigheden op, zoals de vele gletsjers, lava formaties, geisers en watervallen. De natuur van IJsland leent zich uitstekend voor een avontuurlijke gezinsreis. Naast de vele activiteiten die je kunt doen is het ook een eiland van rust. Zo kun je samen met de kinderen genieten van de diversiteit.

Filter products Bekijk alle 3 reizen
Sorteren
Close

IJsland, 14 dagen

2,695.00

Reis voor gezinnen door de ongerepte natuur van IJsland. Bezoek de bekendste geiser Geysir, het nationale park Thingvellir, het unieke Myvatn meer en de bekende gletsjerlagune Jökullsarlón.

Close

IJsland

2,798.00

Tijdens deze zeer afwisselende familiereis reis je door IJsland; het land van vuur en ijs. Het is een groepsreis voor liefhebbers van spectaculaire natuur. Je wandelt langs gletsjers, vulkanen en w

Close

8-daagse rondreis IJsland

629.00

✔ prijs: vanaf 629.00 per persoon

✔ aantal reisdagen: 8

✔ vervoer: Autohuur

Bestemmingen
Prijs per persoon
Aantal dagen
Reisorganisaties

Reizen met kinderen door IJsland?

Tijdens een familiereis IJsland reis je met een groep waarbij je veel inspirerende plekken bezoekt. Zo kun je tijdens deze intressante reis ook andere gezinnen leren kennen en de spannende ervaringen met elkaar delen. We vergelijk op deze website de mooiste familiereizen naar IJsland, zodat je samen met je gezin een betaalbare reis kunt maken naar dit wonderschone land.

IJsland

Video’s over IJsland

Reiservaringen IJsland


Plaats hier je reiservaring

Algemeen
Please select a star rating
Please write a review

Voeg je review toe via één van onderstaande sociale netwerken. Je review zal éénmalig op je tijdlijn geplaatst worden als je met Facebook of Twitter connect, verder doen we niks met je gegevens.

OF

Use your name

Please enter a valid email address.
Please enter your name.

Reisorganisaties IJsland vergelijken

Informatie

  • Hoofdstad: reykjavik
  • Inwoners IJsland: 334.252
  • Klimaat: IJsland kent voornamelijk een koud zeeklimaat en een toendraklimaat
  • Oppervlakte: 103.000 km2