Familiereis IJsland vergelijken

Maak samen een onvergetelijke familiereis naar IJsland. Bezoek met het hele gezin interessante bezienswaardigheden op, zoals de vele gletsjers, lava formaties, geisers en watervallen. De natuur van IJsland leent zich uitstekend voor een avontuurlijke gezinsreis. Naast de vele activiteiten die je kunt doen is het ook een eiland van rust. Zo kun je samen met de kinderen genieten van de diversiteit.

Filter products Bekijk alle 3 reizen
Sorteren

IJsland, 14 dagen

2,695.00

Reis voor gezinnen door de ongerepte natuur van IJsland. Bezoek de bekendste geiser Geysir, het nationale park Thingvellir, het unieke Myvatn meer en de bekende gletsjerlagune Jökullsarlón.

IJsland

2,798.00

Tijdens deze zeer afwisselende familiereis reis je door IJsland; het land van vuur en ijs. Het is een groepsreis voor liefhebbers van spectaculaire natuur. Je wandelt langs gletsjers, vulkanen en w

8-daagse rondreis IJsland

629.00

✔ prijs: vanaf 629.00 per persoon

✔ aantal reisdagen: 8

✔ vervoer: Autohuur

Bestemmingen
Prijs per persoon
Prijs per persoon
Prijs per persoon

Reizen met kinderen door IJsland?

Tijdens een familiereis IJsland reis je met een groep waarbij je veel inspirerende plekken bezoekt. Zo kun je tijdens deze intressante reis ook andere gezinnen leren kennen en de spannende ervaringen met elkaar delen. We vergelijk op deze website de mooiste familiereizen naar IJsland, zodat je samen met je gezin een betaalbare reis kunt maken naar dit wonderschone land.

IJsland

Video’s over IJsland

Bestemmingen Europa

Reiservaringen IJsland

[wps_fbre_total_rating postid=”665″ text=”Gemiddelde beoordeling: {total_rating} gebaseerd op {total_reviews}”]
[wps_fbre_reviews stars=”true” reviewtitle=”true” reviewdetail=”true” reviewchars=”250″ reviewamount=”10″ order_by=”rand” reviewcontent=”665″ sliderpaging=”true”][/wps_fbre_reviews][wps_fbre_review_form facebook=”true” twitter=”true” wordpress=”true” gplus=”true” linkedin=”true” showreviews=”true” postreivewfor=”665″][/wps_fbre_review_form]

Reisorganisaties IJsland vergelijken

Informatie

  • Hoofdstad: reykjavik
  • Inwoners IJsland: 334.252
  • Klimaat: IJsland kent voornamelijk een koud zeeklimaat en een toendraklimaat
  • Oppervlakte: 103.000 km2