Op zoek naar avontuurlijk reizen voor het hele gezin? t. Er worden diverse reizen voor gezinnen met kleine kinderen, tieners en pubers georganiseerd door verschillende reisorganisaties die helemaal zijn aangepast zodat iedereen er plezier aan beleefd. Deze reizen zijn over het algemeen in groepsverband, maar ook zijn er individuele reizen beschikbaar. Een groepsreis betekent dat een (verre)rondreis maakt samen met andere gezinnen. En wat is er nou leuker wanneer de kinderen vrienden maken tijdens een mooie avontuurlijke rondreis? Reizen met kinderen is één groot avontuur!

Vrouw met kind tijdens een familiereis

Op reis met kinderen

Met je kinderen rondreizen en spannende avonturen beleven. Dat zijn later dierbare herinneringen.  Wanneer je met je familie individueel reist is het natuurlijk makkelijk contact leggen met de lokale bevolking. Maar zo heeft het rondreizen in groepsverband ook zo zijn voordelen, je kunt dan makkelijk in contact komen met andere gezinnen. Een reis met kinderen is vaak toch anders dan wanneer jij alleen of samen met je partner er op uit gaat. Het vergt een andere reisvoorbereiding en je maakt ook andere keuzes. Waar kun je zoal op letten wanneer je een gezinsreis maakt?

 1. Een goede voorbereiding, kies je bestemming zorgvuldig uit
 2. Selecteer je bagage, je neemt al snel teveel mee
 3. Zorg vooral met kleine kinderen dat de accommodatie goede voorzieningen heeft
 4. Buggy, kinderwagen of draagdoek?
 5. Zorg dat je ruim op tijd bent op het vliegveld

Waar gaat de familiereis naartoe?

Er zijn veel Nederlandse reisorganisaties die gezinsreizen aanbieden. Voorbeelden van interessante familiereis bestemmingen zijn Thailand, Marokko, Turkije, Egypte en de Verenigde Staten. Maar ook de wat meer onbekende vakantielanden zijn zeer aantrekkelijk om samen met je kinderen te bezoeken. Landen als Cuba, India, Maleisië en Costa Rica zie je daardoor ook steeds vaker in de reisgidsen staan. Zo vind je op onze reisbestemming pagina een overzicht van diverse landen pagina’s met informatie over je favoriete bestemming voor een avontuurlijke reis met de kinderen.

Reisorganisaties voor familiereizen

Verschillende grote reisorganisaties hebben inmiddels een behoorlijk aanbod aan familiereizen. Dit aanbod is speciaal voor gezinnen die graag reizen. Op Familierondreizen.nl hebben we de beste reisorganisaties geselecteerd voor een onvergetelijke reis. Bekijk ook de reisbeoordelingen van diverse gezinnen die met één van de reisaanbieders op reis zijn geweest. Overzicht familiereis aanbieders.

 
 

Het complete reisaanbod voor familiereizen

Rondreizen met kinderen wordt steeds populairder. Het wordt steeds makkelijker om de juiste reis te vinden omdat het aanbod ook steeds groter wordt.  Door middel van een slimme zoekfilter kun je de gezinsrondreizen allemaal eenvoudig vergelijken waardoor je niet meer verder naar gezinsreizen hoeft te zoeken. Meer redenen om op deze website te zoeken zijn:

 • Je hebt keuze uit meer dan 200 familiereizen
 • Reizen naar meer dan 40 bestemmingen
 • Altijd de nieuwste reizen van diverse organisaties
 • Makkelijk navigeren op je mobiel
 • Ervaringen en beoordelingen van reizigers
 • Informatie over de mooiste bestemmingen
Bestemmingen
Prijs per persoon